heinäkuuta 21, 2014

A Little Party Never Killed Nobody

Huomaatteko, mitä tarkoitan, kun sanon että silmälaseista tulee semmoset kuopat/pysyvät renkaat silmien ympärille? Noi ei nukkumalla lähde. 

Viime lauantaina suoriuduin aamuvuorosta, vaikka väsytti tosi paljon ja koko päivä oli sellasta löntystelyä. Ei olis jaksanut tehdä oikeestaan mitään. Kotona olikin päiväuniaika!

Ystäväni Kenita-Anita lähtee kuun lopussa New Jerseyhin au pairiksi, ja lauantaina oli läksiäisten aika. En ollut alkuun innostunut lähtemään baariin myöhemmin illalla, koska tähän mennessä baarireissut eivät oo ollu erityisen kiinnostavia. Suostutteluprosessin (lue: Milla komentaa "Miksu sä tuut, tästä ei keskustella.") jälkeen päätin kuitenkin mennä. Yllätyin positiivisesti, ilta oli erittäin hauska! Ehdottomasti paras tähänastisista. Jaksoin olla jopa kolmeen asti, sitten hipsin kotiin, koska sunnuntaina oli iltavuoro. Onneksi olen krapulaton yksilö :D

En ole alkoholin ystävä siinä mielessä, että saan juotua vain harvoja juomia. Hedelmäturkinpippurishotista tuli uusi rakkauteni <3 Ilta ei ollut edes kovin rahaavievä, pärjäsin mainiosti 50€:lla ja jäi jopa rahaa yli, koska voitin rahapeleissä! Oon tykännyt lotosta aina, mutta pelikoneita tai baarin pelipöytää en ole kokeillut juurikaan. Nyt kokeilin, ja jäin jopa 15e voitolle ;)

Tänään ja huomenna on vapaapäivä ja lähdin eilen töiden jälkeen Espooseen. Matti on töissä, minä kävin kaupassa jokin aika sitten ja pyöräytin kinkkupiirakan. Varsinaiseksi ruuaksi teen lohikeittoa ukkini reseptillä. Eli Matiaksella on kissanpäivät!

1 kommentti :