elokuuta 03, 2014

Tallinna


 Olipas virkistävää käydä etelänaapurissa! Yövyttiin Kalev Spa -hotellissa, kävin jalkahoidossakin. 38€ ei ollut edes paha hinta. Heti hotelliin saavuttua oli päiväuniaika, jonka jälkeen käytiin testaamassa vesipuisto. Ei mikään erityisen ihmeellinen, mutta kaikki oleellinen löytyi ja paikka oli nsiisti. Liukumäet saivat kiitosta Matiakselta, itse en niitä edes testannut. Hotelli vastasi odotuksia muuten, mutta aamiainen ei ollut erityisen hyvä. Samanlainen kuin varmasti joka paikassa, mutta en lämpene "englantilaiselle aamiaiselle".

Sunnuntaina illemmalla käytiin syömässä ja muutamilla terasseilla. Eksyttiin jopa sattumalta jazzbaariin, Matti oli innoissaan! Mun piti olla maanantaiaamuna yheksän aikoihin skarppina jalkahoidossa, joten mitään kunnon bileiltaa ei pidetty.

Maanantaina kokeiltiin jousiammuntaa, hotellin viereisessä puistossa oli! Aika jännää, vaatii kyllä taitoa sekin! Sitten shoppailtiin ihan vähän, ostin siskonpojalle purjevene-neuleen syksyksi. Huomasin, että Virossa Coca-colissa ei ole nimiä, vaan laulunsanoja. Valitsin "Tonight's gonna be a good night"! Katkeroiduin Suomen verotukselle lopullisesti, kun 1,5l pullo maksoi noin 1,10€. Fuuck. Ja Somersbytä lasipulloissa: sixpack noin 4€. Jäi kyllä ostamatta, kun en heti päivän aluksi viittinyt ottaa mukaan ja ajattelin, että satamassa on varmaan Rimi, mutta ei ollutkaan (joku market oli, mutta siitäkin kävelin epähuomiossa ohi ja sitten alkoi ollakin jo vähän hoppu laivaan). Ja alkoissa ei ollut niitä sixpackeja, pelkästään laatikoita. Mutta Breezereitä ja niiden kaltaista raparperinmakuista juomaa otin vähän mukaan, samoin pari kuoharia ja likööriä. Ihan semmoset 20€ juomaostokset, ei siis mitään kunnon trokaamista. Kotona kävi kyllä mielessä, että olisi pitänyt ottaa vähän enemmän, noi menee hetkessä.

Laivalla investoin Diorin ripsariin ja olen taas räpsyripsi!

Aion saada lähipäivinä jotain kunnon postausta aikaiseksi. Kello on nyt 1:30 yöllä, en ole nyt luovimmillani!

3 kommenttia :

  1. Ihana toi sun tuulitukka-kuva! :D Tallinna on ihana paikka <3 Käytiin siellä viime kesänä ja olisin niin ollut valmis tänä vuonna menemään uudestaan, mutta eipäs ehditty ennen avokin inttiä.. :/

    VastaaPoista
  2. Erityisesti pidin noista vaihdetuista plehoista! :D

    VastaaPoista
  3. Voisit vähän kirjotella useemmin ku nää sun tekstit on kivaa ja mielenkiintosta luettavaa! Mites muuten sun laihdutusoperaatio sujuu?:)

    VastaaPoista