kesäkuuta 25, 2014

Love list

Tänään on sellainen rakkauspäivä, jolloin on oikea aika sanoa ääneen, mitä kaikkea rakastaa. Tämä on lyhennetty versio, koska obviously kaikki maailman ihanat asiat eivät tähän mahdu.

♥ Eetu, hurmaava sisarenpoikani. Jäbä täyttää pian vuoden, ja on aivan ihanaa seurata miten pieni ihminen kehittyy. Juuri eilen kävelytettiin Eetu hakemaan postit kanssani :)
♥ Kaikki muut raksut: poikkis, Girlz, perhe... Olen tosi innoissani Matiaksen muutosta, mutta samaan aikaan mietin jo kauhulla, että mitenköhän usein käytännössä tullaan näkemään. Hakuna matata, ei stressiä!
♥ Jäätelö! Puffetminttu on yksi suosikeistani.
♥ Kuninkaalliset. Ostin juuri heille kokonaan omistetun lehden, josta pääsemme seuraavaan sydämeen...
♥ Ruotsin kieli. Sanokaa mitä sanotte, mutta koska ruotsi oli koulussa yksi niistä harvoista aineista, jota osasin tasaisen hyvin ja menestyin vieläpä kohtuullisen hyvin, olen päättänyt ylläpitää taitoa edes jotenkin. (Vrt. Espanja...) Luen kolmatta Hungerspeleniä på svenska, sen jälkeen jonossa on yksi rakkausromaani (joka kertoo herttuasta, se ei siis voi olla huono!) ja tämä kuninkaallislehteni sattui olemaan Damtidning. Tahtoisin käydä Göteborgissa, tai ylipäätänsä muuallakin Ruotsissa kuin Tukholmassa, mutta luulenpa, että säästän pennoset syksyn suurreissua varten.
♥ Espanjan kieli. Se on niin kaunista. Onnistuin lukulomalla oikeasti panostamaan ja kirjoitin E:n. Nyt tuntuu siltä, että ei mitään muistikuvaa yhdestäkään verbintaivutuksesta missään aikamuodossa. Luulen, että yksinkertaisin ratkaisu olisi katsoa Tuhkimotarinaa, Serranoa ja lukea netistä vaikka El Mundoa. Arvostan kielitaitoa ja toivon tosissani, että onnistun jotenkin ylläpitämään lukiossa hankitut taidot.
♥ Pitkän yöunet ja herätys vasta aamupäivällä. Nukkuminen on ihanaa. En ole koskaan ollut aamuvirkku, ja talvisin tekee todella tiukkaa päästä sängystä ylös pimeyden takia.
♥ Teekutsut, grillajaiset, leffaillat. Odotan kovasti, että jonain päivänä pääsen Lohjalta etsimään uusia ihmisiä ja omanlaista seuraa, mutta elämän ihania piristysruiskeita on tyttöjen kanssa järkätyt kestit. En ole sitä tyyppiä, että haluaisin iltaisin hengailla jossain Lohjantähdellä/Prismalla tekemättä mitään. Teekutsut hyvällä porukalla on parhaita mahdollisia ajanviettotapoja!
♥ Meidän muutit, Pingis-Kaani ja Cashew. Ja ylipäänsä kaikki ihanat karvaturrit
♥ Diorin ripsiväri. Täytyy käydä laivalla, alkaa uhkaavasti loppua! Räpsyttimet ovat kuin perhosen siivet Diorin avulla ;)
♥ Ukkini tekemä savulohi. Sitä parempaa ruokaa ei yksinkertaisesti ole.
♥ Historia. Don't know why, mutta hissa oli yksi lemppariaineista koulussa ja olen lukenut paljon vapaa-ajallakin. Varsinkin kuninkaallisista, surprise?
♥ Piilolinssit
♥ Juhlien järjesteleminen. Saa suunnittella menun, vieraslistan, koristeet, vaatetuksen yms. Parhaat bileet, jotka olen pitänyt oli varmaan 18v kemuni.

Tämä ei tietenkään ollut koko listani, mutta näillä pääsee alkuun.Tässäpä vielä laadutonta kuvitusta!
Puoli kiloa päivässä! Mansikoita jogurtilla :)2 kommenttia :

  1. Savustettu lohi toimii kieltämättä kerta toisensa jälkeen, mutta vaan faijan tekemänä!

    VastaaPoista