kesäkuuta 10, 2014

Hakuna Matata

Sunnuntaina istuin iltapäivän tv:n ääressä. Katson telkkaria todella harvoin, mutta kuninkaalliset ristiäiset olivat mulle tietysti must see. Seurasin lähetyksen Yle femmalta ilman tekstityksiä! Ensimmäinen kerta, kun kuulin Chrisin ja Madeleinen puhuvan. Pikkuprinsessat olivat hurmaavia ja Victoria, Madeleine ja Silvia niin elegantteja! Victoriaa seuratessa tuli väkisinkin mieleen, että siinäpä loistava roolimalli nuorille. Toivon myös, että Sofia pääsee kihloihin piakkoin ;)

Tänään on vapaapäivä, lähdin Millan kanssa nopealle ostoskierrokselle Lohjan keskustaan: H&M, Seppälä, Keskuskenkä ja Lindex. Tuli oikein hyvä saalis, ne kahdet aiemmin mainitsemani kengät löytyivät, muutamat alusvaatteet, t-paita ja aivan ihana kesämekko! Laitan siitä myöhemmin kuvaa, kun saan sen päälle asti jonain päivänä. Käytiin vielä Pressossa kahvilla, nauratti, kun tilasin paninin ja myyjä vahingossa poltti sen ja joutui laittamaan uuden lämpiämään, hups!


Ylihuomenna meillä on Tupperware-kutsut, selailin jo esitteitä innoissani. Aion mahdollisesti ostaa taikinakulhon ja eväsrasian! Kyllä vähän kirpaisi pelkästään katsoa hintoja, mutta laadukkaitahan ne tuotteet ovat.

Perjantaina piilolinssit mullistivat elämäni! Luulen, että kukaan, joka ei ole lasejä käyttänyt, ei voi ymmärtää miten hieno tunne on jälleen nähdä ympärilleen ilman kakkuloita! Se tuntuu maagiselta! Oon jo monta kertaa meinannut korjata lasien asentoa nenällä, koittanut ottaa niitä pois ja pyyhkäistä puseron reunaan yms... Aina kun lähtee johonkin, on semmoinen tunne, että jotain puuttuu. Linssien laittaminen vaatii vielä vähän harjoitusta, saan siihen helposti kymmenen minuuttia kulumaan. Nyt on siis kokeilussa Specsaversiltä kuukausilinssit. Aion luultavasti hankkia myös uuden lasiparin uusilla vahvuuksillani. (Tähän tahtiin olen 25-vuotiaana aivan täysin sokea) Olen pyöritellyt mielessä ajatusta laserleikkauksesta jonain päivänä. Se ei ole kuitenkaan ajankohtainen vielä aikoihin.

 Tuleva päärynä!

Luin eilen Cosmoa ja sain paljon hyviä ideoita kesän to do -listalle. Cosmon oletusarvot lukijoistaan (kaikki ovat siistissä toimistotyössä, käyttävät Tinderiä, matkustavat ja juhlivat koko ajan ja törsäävät omaisuuksia ulkonäköön ja ofc ovat kylmäverisiä deittailijoita) alkavat joskus lukiessa ärsyttää, olenko ainut? Haluaisin harrastaa kotimaanmatkailua edes vähän kesällä! Ulkomaille lähden sitten loppuvuodesta. Lappi ja yötön yö houkuttaisivat kovasti, mutta en usko, että työt sallivat niin pitkän reissun tekemistä, sinne ei viitsi ihan yhden päivän takia ajaa. Mutta katsotaan mitä kesä tuo tullessaan!

Well hello! Today I did a little bit of shopping, some summer clothes. Summer has arrived in Finland, yesterday we experienced a cool thunderstorm! I don't know why but I think thuderstorms are exciting, as long as I'm inside the house of course :P 

I know I've been really lazy with posting in English, I will try to do it more often! I'm just not sure whether I'm concentrating on Finnish or English.

This is actually the first summer when I can't say I'm on vacation because I'm no longer a student! I won't return to school on August. That's weird. I have to make decisions about work and my possible new hometown. I really hope I won't be the one still living home at the age of 25...

Kertokaapa kesäsuunnitelmistanne! Have a great summer everyone!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti