toukokuuta 20, 2014

Shoegasm


Hip hip hurraa, löysin kengät eilen! Tehtiin äitin kanssa kaupunkikierros, haettiin servettejä, lusikoita, kuohuvat ja kengät. Kotona tehtiin ostoslistaa ja lyötiin lukkoon menua. Perjantaina julkistettiin uudet ylioppilaat ja tulokset. Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen suoritukseeni - englanti, espanja, ruotsi ja maantiede E, matikka ja biologia M ja äidinkieli C. Äikkä vähän kirpaisee, se meni selkeästi huonommin kuin yleensä, mutta espanjan ja ruotsin taipuminen E:n puolelle kompensoi täysin!

Mantsan pääsykoe on perjantaina, joten torstaina junalla Turkuun. Tavallaan ei jännitä yhtään, koska olen hyvin tietoinen siitä, että en välttämättä pääse sisään. Silti kokeeseen meneminen heikosti valmistautuneena on kamalaa, en kestä sitä osaamattomuuden tunnetta, vaikka tietäisin että lopputuloksella ei ole merkitystä. Hikettäjän ajatusmaailmaa :)

At last I found the shoes for graduation! These are fantastic - the heel is low enough and sturdy, the model is simple and classic and the roses are just so cute!

2 kommenttia :

  1. Ihanat kengät ja tsemppii pääsykokeisiin! :)
    Ja niin...nyt on uutta postausta munki blogissa (;

    VastaaPoista
  2. Lovely shoes!!! :)

    www.ensembledeux.blogspot.com

    VastaaPoista