toukokuuta 05, 2014

Project Graduation

Miten elämä on muuttunut blogihiljaisuuden aikana? Ei mitenkään dramaattisesti, mutta kaksi suurehkoa asiaa on tapahtunut: täytin 18 marraskuussa ja tänä keväänä menin läpi helvetin tulisimman kolkan eli ylioppilaskirjoitusten. Lopullisia tuloksia odotellessa! 

Tuhansien muiden lajitovereiden lailla painan valkolakin päähäni 31.5. Suuri päivä vaatii tietysti valmistautumista ja erilaisia toimenpiteitä, kuten mekko, kengät, hiukset, meikki, kynnet, rusketus. Kaikki on vielä mietinnän alla, eikä asiaa yhtään auta kuvahaun selaaminen, lähinnä lisää valinnanvaikeutta. Mekkoon on sentään kriteerit olemassa. Lakki antaa vähän osviittaa kampaukselle ja tekoripset on ehdottomasti must. Meikkaan luultavasti itse (odotan kauhulla), täytyy muutama kerta harjoitella. Solariumista en ole vielä varma. Hipiä kun ei koko kesän aikana tahdo saada väriä, joten ei toivoakaan että parin viikon aikana ehtisi päivettyä yhtään. Olisi ihan jees, jos ei näyttäis ihan kuolemankalpealta!

Näiden lisäksi yritän kiillottaa ulkokuorta ruokavaliolla, which means paljon vettä päivittäin, vähemmän herkkuja, päivittäinen vitamiini- ja öljyannos. Sitten kädet ristiin ja rukoilemaan, ettei valmistujaisia ennen naamaan ilmesty näppyläarmadaa.


Tästä mekosta tykkään tavattoman paljon! Ei vaan ole saatavilla nyt, enkä edes uskaltaisi tilata sovittamatta. Mutta hihat löytyy, väri on ihana, pitsikuvio on ihana ja malli on kauniin yksinkertainen. Tämä antaa viitteitä siihen, mitä olen hakemassa.

Ja miksi näin paljon vaivannäköä? Koska valmistujaispäivä on Once in a lifetime -kokemus. Tunnen oloni varmaksi, kun tiedän olevani edustuskunnossa ja tykkään panostaa aina silloin tällöin kunnolla. Ja minä ja kanssasisaret pelastamme talouden ja nostamme BKT:ta turvautumalla ammattilaisten palveluihin!  

Missä vaiheessa teillä on valmistujaisten suunnittelut?

5 kommenttia :

 1. Mulla on myös mekkokriisi!!! valikoimaa on samalla liikaa mutta liian vähän :D Mä tahtoisin kans hihallisen (t-paita tai puolihihasen)sekä tummasävyisen mekon,mutta nyt kaupat pursuaa vaa hihattomia,sirkusvärisiä kesähärpäkkeitä!! Ois pitäny hankkia mekko varmaan pikkujoulukaudella :D! Mutta ei se mitään...reilu 3 viikkoahan tässä on aikaa. a-p-u-a!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I feel you... Jonkinlaiset hihat on pakko olla, koska näillä hartioilla ja tursuilevilla kainalolöllöillä ei oikeen tee mieli ottaa tuubiyläosaista! Mutta kun kaupat tarjoaa lähinnä niitä, tai sitte jotain todella täti-mummotyyliä :(

   Poista
 2. Tsemppiä kaikille mekkojen hakuun. Mulla kans mietinnässä, meen jossain vaiheessa sellaisen hankkimaan rakkaan äitini kanssa. Kerran oon jo käyny muuten vain katselemassa ja sovittelemassa, muttei onnistanut..

  Miksu, älä mene solariumiin.. Ei tee hyvää hipiälle, usko pois! Ulkoile vain aina kun paistaa aurinko :D

  VastaaPoista
 3. Mulla on jo mekko ja kampaus ja kengät ja kaikki! :) Kerrankin ajoissa :D Suosittelen Halosta! Siel oli paljon juhlavia erivärisiä mekkoja, joskin aika hintavia...

  VastaaPoista