marraskuuta 30, 2015

Marraskuu paketissa

Marraskuu meni nopsaa! Vuoden pimein ja masentavin kuukausi saa lisämaustetta mun synttäreistä, joista oon viisivuotiaan tavoin ihan tajuttoman innoissani aina (en tajua miksi). Tänä vuonna oli kolmet ”juhlat”: varsinainen synttäripäivä, sukukahvit ja viime viikonloppuna kauan odotettu megasuper 20v födelsedagfest, jotka olivat todellakin kaiken panostuksen arvoiset! Kaikilla tuntui olleen hauskaa, jengi tutustui toisiinsa ja sunnuntaiaamuna meidän kaksiosta heräsi peräti kymmenen ihmistä. Itse juhlista on valitettavasti tosi vähän kuvia, suurin osa epäonnistuneita otoksia ja en tajunnut kuvata edes tarjoiluja kiireen keskellä!

Valmistelut oli aloitettu hyvissä ajoin, mutta silti tuli kiire ja ehdin meikata vasta siinä vaiheessa, kun puolet vieraista oli jo paikalla. Vähän ahdasta oli, kun pieni eteinen oli täynnä kenkiä, takkeja ja laukkuja ja se on ainut tie keittiöön, vessaan ja ulko-ovelle. Lainasin kavereilta tuoleja ja ilmapatjaa että saatiin ihmiset istumaan ja majoitettua jotenkin. Lisäksi haettiin Hong Kongista yksi oma kahden hengen ilmapatja. Kesken juhlien tajusin, ettei meillä ole pumppua siihen! Lyhyen aprikoinnin jälkeen Matias alkoi puhaltaa sitä täyteen ja ihan hyvin siinä kuulemma nukutti vieraiden mukaan.

Yhdentoista jälkeen illalla lähdettiin baariin kahdella tilataksilla. Maksoi vaan muutaman euron/hlö, yöbussilippu olisi tullut kalliimmaksi. Olin etukäteen ottanut yhteyttä baariin, että olisi iso seurue tulossa ja niinpä me päästiin Börsiin jonon ohi ja ilmaiseksi sisään, kunnon VIP-menoa! Kellään ei mennyt juhliminen överiksi ja meidän porukka täytti tanssilattiaa ahkerasti. J Lähdettiin narikalle kolmen aikaan ja grillin ja taksijonon kautta oltiin kotona joskus neljän jälkeen. Siitä sitten patjat paikoilleen ja nukkumaan.

Aamulla oli jalat kipeät. Kämppä aivan kaaoksessa, mutta se nyt vaan kuuluu asiaan. Talo palautuu normaalitilaan vähitellen tämän viikon aikana. Mitään ei mennyt rikki, mutta yhdet lakanat ovat täynnä mustikkatahroja, kun tarvittiin jotain pakasteesta ensiavuksi.

Sain ihan mahtavia lahjoja! Muumiastioita, suklaata, laukun, takin, kuoharia, mielenrauhavärityskirjan, kokkikirjan, lahjakortin, Kaari Utrion uusimman kirjan, uudet pörrötossut, keittiötarvikkeita… Kiitos vielä kaikille <3
Huomenna alkaakin sitten taas joulukalenteri! Oon innoissani ensimmäisestä joulusta oman huushollin emäntänä. Meille tulee (teko)kuusi ja pieniä paketteja sen alle. Olen ilmoittanut kaikille, että en ostele lahjoja tänä vuonna, opiskelijalla ei ole varaa moiseen. Huomenna alkaa tenttikausi, joten opiskelustressiä on! Keskiviikkona kuitenkin luvassa kulttuurivirkistystä, mennään Åbo Svenska Teateriin opiskelijaporukalla. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti