maaliskuuta 19, 2015

Kauneutta etsimässä

Luojalle kiitos Sokoksen 3+1 -päivistä! Mikä loistava tilaisuus päivittää purkkikokoelmaansa edullisin hinnoin. Ja huomata kotona, että ostit taas yhden kosteusvoiteen, vaikka kotona odotti entuudestaan jo kaksi. Hups.


Ylärivissä Refecto Cil -silmänaluslaput meikatessa varisevan luomivärin varalta sekä tavallisia höyliä. Keskirivissä Balmi-huulirasva (samaa tyyliä kuin ne jenkeistä rantautuneet pallorasvat), puhelinlankaponnarit ja aurinkopuuteri, jota on nyt pakko opetella käyttämään kun tuli ostettua. Alarivissä Garnierin kosteusvoide, Yotuelin valkaiseva hammastahna (joka on hammastahnaksi kallis ja siksi toivon, että se on myös laadukas), KC Professionalin sävyttävä, väriä kirkastava hiusnaamio sekä Neutrogenan uskomattoman hyväntuoksuinen voidemainen kasvojenpuhdistusaine.

Kiinnostavin näistä on tuo puhelinlankaponnari ja hiusnaamio! Hiusnaamioon oli saatavilla samaa sarjaa sävyttävä shampoo ja suoravärejä. Siis pinkkiä, sinistä, tummaa, punasta... En ehtinyt jäädä perehtymään sen tarkemmin, mutta jos naamio toimii, niin voin harkita shampoon ostamista. Yritän nimittäin etsiä vakkarituotteita itselleni:D


Nämä eivät ole eilisiä hankintoja, mutta esittelenpä silti! Gina Tricotin nail spray lupaa kuivattaa kynsilakan nopeasti. Olen testannut vain kerran, joten en osaa vielä sanoa tuomiota. Sitten syötävää hyvinvointia: ostin tammikuussa monivitamiinivalmisteen ja D-vitamiini-öljykapselin. Tuo multivitamiini on oksettavan hajuista ja myös aiheuttaa voimakkaan oksennusrefleksin/pahanolonpuuskan noin 5-10 min kuluessa nielaisusta. Otan tabletin päivittäin, ja paha olo on seurannut sen verran usein, että pystyn luotettavasti yhdistämään sen tähän. En keksi muuta selitystä kuin se, että on vaan tuju annos vitamiinia. Mutta ainakin se toimii, kynsiä saa leikata vähän väliä ja eivät katkeile enää jatkuvasti!

Nail spray ja eilen Sokkarissa näkemäni hiusten tyvikasvun peittävä puuteri saivat kyllä miettimään, miten valtava bisnes kosmetiikka on. Jotkut tuotteet tuntuvat tosi liiottelulta ja monet varmasti ovatkin tehottomia. En missään nimessä lähde moralisoimaan ketään, itsehän tässä esittelen uusia ostoksiani :D Mutta kaikkea sitä ollaan valmiita tekemään ja tuhlaamaan hyvältä näyttämisen takia!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti