helmikuuta 16, 2015

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Tällainen kaunis helmikuinen ja kovin keväinen päivä muistuttaa siitä, että kevät tosiaan on tulossa. Penkkarit ja wanhatkin meni, hiihtolomat ovat alkaneet! 

Tänä vuonna puhaltaa muutoksen tuulet enemmän kuin koskaan aiemmin. Olen ollut nyt reilun kuukauden inttileski. Aloitan syksyllä taas opiskelut. Muutan Turkuun. Ja mikä parasta: muutan Matiaksen kanssa vihdoin ja viimein saman katon alle. Ei sitä tarvinnut odottaa kuin nelisen vuotta!

Inttiin on tottunut aika helposti, kaukosuhteessahan tässä on elelty muutenkin kesästä asti. Jonkin verran nakertaa, kun yhteydenpito on niin lyhyttä ja pintapuolista ja välillä ei viikonloppunakaan voi nähdä, riippuen mun työvuoroista. Mutta 9kk menee lopulta nopeasti, ja saan uppoutua muuttopuuhiin ja pitää itseni kiireisenä. Joten ihan positiivisella mielellä ollaan :)

Innostus tulevaan turkulaisuuteeni iski kunnolla kun tajusin, että kohta täytyy päättää milloin lopetan työt Lohjalla! Lisäksi vähänkin suurempien hankintojen tekemisen olen ajastanut niin, että kevään ajan ostan joka kuukausi jotain, ensimmäisenä vuorossa imuri! Kaverin kanssa juuri puhuttiin, että nopeasti tulee tonnin lisälasku jos jättää kaikki hankinnat sinne muuttopäivien tienoille. Tulen myös tarvitsemaan uutta tietokonetta, joten työstän kevään budjettia ja laskeskelen mihin on varaa. Varsinaisia laskuja minulla ei tällä hetkellä ole kuin kännykkäni, Spotify ja Netflix, mutta muita säännöllisiä kuluja ovat mm. piilolinssit ja bussimatkat. Olen ehkä elänyt "leveästi" kesästä asti ja sallinut muutamia mukavuuksia hyvillä mielin, koska kohta alkaa taas köyhempi vaihe :D 

Yhteenmuutto Matiaksen kanssa tulee olemaan iso juttu! Ollaan odotettu sitä tosi kauan ja elämä helpottuu kummasti kun ollaan taas päivittäinen osa toistemme arkielämää :) Turussa on muutamia tuttuja, joten en joudu ihan ypöyksin vieraaseen paikkaan! Näillä näkymin tästä vuodesta on tulossa hyvin jännittävä!

#sisustuskuume

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti