marraskuuta 04, 2014

Adiós Finlandia

Meikäläinen lähtee muskettisoturiliigansa kanssa huomenna Kaakkois-Aasiaan! Pitkä tarina, mutta Etelä-Amerikka vaihtui syyskuussa Aasiaan. En pääse puhumaan espanjaa, mutta pääsen ensimmäistä kertaa ikinä trooppiseen lämpöön ja kokemaan zeniittisateet! #lukionmaantiede #ylioppilas

Tätä reissua on odotettu pitkään - olen ollut viimeksi kunnolla ulkomailla pari vuotta sitten! Rinkka on jo pakattu ja tällä kertaa sain myös asiantuntevaa opastusta sen säätämiseen. Paino on hieman päälle 6kg, joten on runsaasti tilaa ostoksille! Taktiikkani on kerrankin lähteä mahdollisimman pienellä tavaramäärällä. Kohdemaat ovat sen verran edullisia, että mahdolliset puuttuvat tavarat on helppo hankkia paikanpäältäkin.

Onnellisuuskäyräni on koholla muutenkin. Lokakuu oli työteliäs ajanjakso, ja nämä muutamat vapaapäivät ennen reissua ovat mielestäni täysin ansaittuja! Viikonvaihteessa näin kavereita ja aloittelin pikkuhiljaa pakkaamisen. Nyt olo on jo hyvin rentoutunut. Edessä on törkeän pitkä lentomatka (kaksi vaihtoa), mutta paluulento on onneksi suora.

Postailen tien päältä jos kerkeän. Jos en ehdi, niin kotiuduttua on luvassa kuitenkin kuvaoksennuksia!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti