syyskuuta 23, 2015

Tuplanaamameikki

Huono tyttö, subst. (arkinen ilmaisu) = Nimitys naiselle, joka ei hallitse hiustenlaittamista, meikkaamista ja muita ulkonäön kohentamiseen liittyviä toimenpiteitä. Ominaisuus paljastuu useimmiten teini-iän alussa, jolloin huono tyttö joko tipahtaa kaveriporukasta tai sinnittelee mukana ja kompensoi rajallisia kykyjään huumorintajulla. Turvautuu bileiltoina ystäviensä apuun lähen poikkeuksetta.

Mä olen huono tyttö. Tykkään kosmetiikasta ja hamstrailen niitä välillä liikaakin, mutta en koskaan saanut sitä tyttöyden taitoa. Tilasin kerran sokerimassaa, halusin kokeilla kainaloiden sheivaamista. Lopputuloksena koko kylppäri oli täynnä tahmaa, jota yritin äkkiä raaputtaa irti pinnoista ennen kuin kukaan tuli kotiin. Että sellasta.

Joku neuvoo katsomaan meikkitutorialeja Youtubesta. Kattelen naama vihreenä sarjismeikkejä, täydellisiä smokey eye -videoita ja pellemeikkejä ja saan inspiraation, jeeee nyt kokeilen! Sitten luomivärit alkaa pikkuhiljaa vahingossa mennä pandamaiseksi ja joudun pesemään kaiken pois. Ei vaan toimi. Tänään kuitenkin näin videon tuplanaamameikistä. Vaadittavista välineistä multa puuttui aika moni, mutta päätinpä silti antaa itselleni mahdollisuuden. Kuinka vaikeeta voi muka olla silmien ja nenän meikkaaminen? Tuossa videolla on mallini eli tavoiteltu look. Alempana oma versioni.


AIVAN KAMALA!!!! :D Miten joku voi olla näin onneton meikkaaja??

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti